Cursuri acreditate de Ministerul Educației și OAMMR search

Cursul Sănătos de mic

Ca parte a programului Sănătos de mic, pregătim cadre medicale și didactice care să transmită mai departe cunoștințele dobândite despre alimentația sănătoasă către preșcolari, părinți și personalul din grădinițe.

Cursul de nutriție Sănătos de mic se desfășoară online, pe platforma cursuri.sănătosdemic.ro, în format blended learning – cu sesiuni asincron și sincron.

Cursul este acreditat de Ministerul Educației și de Ordinul Asistentelor Medicale și Moașelor din România (OAMMR). Cadrele medicale care urmează și finalizează cursul Sănătos de mic primesc puncte EMC, cadrele didactice primesc credite.

Pentru cadrele didactice și medicale din grădinițele de stat cursul este GRATUIT, costurile fiind susținute în întregime de către partenerii programului, compania DANONE România.

Cum te înscrii la curs

CADRELE DIDACTICE parcurg modulele:

·        Nutriția sănătoasă a preșcolarului

·        Comportamentul alimentar în familie

·        Psihopedagogie (Abordări practice privind alimentația sănătoasă a preșcolarilor)

CADRELE MEDICALE parcurg modulele:

·        Nutriția sănătoasă a preșcolarului

·        Comportamentul alimentar în familie

·        Analiza meniului din grădinițe

 

Dacă ești cadru didactic sau medical într-o grădiniță de stat, te poți înscrie AICI la cursul Sănătos de mic. Cursul Sănătos de mic poate fi urmat și de către cadre didactice și medicale din grădinițe private, de către părinți sau, pur și simplu, de către persoane interesate de alimentația sănătoasă a copiilor, contra cost. Cadrele didactice și medicale din grădinițele private pot urma cursul

·        în urma achiziționării pachetului Grădiniță Parteneră Sănătos de mic de către instituția privată la care lucrează. Pachetul poate fi cumpărat AICI.

·        în urma achitării individuale a cursului. Cursul se poate achita AICI.

Profesioniștii în nutriție sau părinții interesați de alimentația sănătoasă a copiilor pot urma și ei acest curs, în urma achitării taxei de participare – cursul poate fi cumpărat AICI.

După efectuarea plății, vă puteți înscrie pe platformă pentru a putea efectua cursul Sănătos de mic. Pe platforma de cursuri aveți descriși pașii pentru a urma cursul și un ghid de utilizare a platformei.

Vă felicităm pentru alegerea de a vă informa cu privire la alimentația sănătoasă a copiilor și vă dorim spor la învățat!

to top button
error

Spuneți-le și prietenilor despre nutriția sănătoasă!